Hej kära bloggvänner!

Nu har snart ännu en vecka gått och det är dags för valborg - dagen då vårens ankomst firas. För min del blir det klassfest och sedan utgång på etage. Ser fram emot det och hoppas på bra väder, men tror att det ska regna...

På tal om våren. Det var riktigt varmt ute idag. När jag tränade teknik kunde jag göra det i bara t-shirt utan att frysa :D Solen värmde mina armar och tekniken stämde väldigt bra. Synd bara att det inte blev så långa kast, men å andra sidan är det inte nu jag ska vara på topp. Träningen går väldigt bra just nu och jag har börjat att lägga på ganska mycket vikter på skivstången. Det är otroligt kul och inspirerande när jag känner att ryggen och handleden håller för belastningen!

Helgen bjuder även på att jag ska försöka fixa ihop en film på mig när jag är ledare, som sedan ska läggas upp på en sida där olika au pair värdfamiljer kan gå in och se vem jag är. Filmade lite olika klipp på barträningen i onsdags och jag hoppas att de duger. Det står i beskrivningen att man ska tala om varför just familjen ska välja mig som au pair, men jag väljer att presentera mig på ett litet annorlunda sätt. Kommer nämligen inte att prata så mycket, utan det blir en film på mig när jag är ledare, tror att det fungerar lika bra. Hatar näligen att höra min egen röst på film ;)

Ska gå och sova nu så jag orkar med morgondagen.
Ha det bäst!
Godnattkram till er alla!

Ps, inom en snar framtid kommer jag även att ändra lite på bloggdesignen. Den är en aning vintrig just nu, eller vad säger ni?;) Ds.