Jag har ett "hål" på mitt schema med några lediga dagar. Från lördag till och med onsdag och jag har inlett dem på bästa sätt. Bakade en ny variant på kladdkaka med chokladfudge på toppen och den blev väldigt lyckad. Sedan blev det ett städ race i mitt rum för på eftermiddagen kom fika besök. Ida och Erika letade sig hem till mig. Vi fikade, gick promenad och spelade kubb. Varmt och skönt väder hade vi och en riktigt mysig eftermiddag var det. Erika stannade kvar under kvällen och åkte hem för ett tag sedan.

Just nu är det mycket friidrott, både på TV och dator. Passar på att jobba lite med UCt samtidigt som EM visas. Jag har även pratat med familjen i Stockholm och det var så kul att höra barnens röster igen. Har även bestämt att åka och hälsa på dem om ett par veckor. Längtar och ser fram emot det!!

Nu ska jag ägna all uppmärksamhet till TVn. En av tränarna på FIGet i Falun kastar slägga på EM och är i final. Han har gått vidare och får göra alla sex kasten - superkul och nu är det hans tur... tyvärr ett ogiltigt.

Imorgon ska jag träna - det kryper i benen!