Packar, packar upp och packar igen! Inom loppet av en vecka kommer jag att ha varit till Stockholm två ggr. Det är inte illa. 

Efter jobbet i onsdags satte jag mig på tåget, mötte upp Emilia i Uppsala och sedan fortsatte vi till Stockholm. Gick ut och käkade på kvällen, drack lite vin och njöt av en underbar sommarkväll. I torsdags blev det en heldag på Gröna Lund med Emilia, Mikaela, Joar, Jonathan och Elin. Superbra dag! Var riktigt kul att träffa dem igen :) Nöjesfältet bjöd på allt möjligt och det var längesedan jag var där. Tror jag var nio år senast... Vi hade bra väder och det var mycket folk. På kvällen åkte vi till Uppsala och sov hos Mikaela. Mys att vara vi tre igen, fast saknade Maria å. Blev lite planer för resa i vinter så nu håller vi tummarna att det kommer fungera :)

Idag har jag jobbat och ikväll har jag packat. Åker till Stockholm på måndag igen och då ska jag hälsa på familjen som jag ska jobba hos i höst. Tog fram min stora resväska och har fyllt den med lite smått och gott. Såg inte så mycket ut när det låg på sängen, men tog mer plats än jag trodde. 

Imorgon blir det delad tur på jobbet och därför är det dags att krypa till kojs snart. Måste bara ta hand om diskmaskinen först och lägga fram lite mer kläder som ska packas ner.

Ha en fortsatt bra helg! Kram på er :)





Update: för er  som missat inlägget där jag skrivit om min flytt till Stockholm så hittar ni det här: http://rybecks.blogg.se/2011/june/nya-aventyr.html