Den här veckan har rusta fram, precis som alla andra veckor. Igår kom den första snön och om två månader har julafton och juldagen passerat. Lite sjukt?
 
Jag börjar känna av att jag ej haft en längre ledig period sedan jag var i sydostasien och reste för 10 månader sedan. Kroppen är seg, hjärnan är seg och jag skulle kunna sova 24/7 känns det som. Att det har varit en turbulent tid inom friidrotten och skolan också gör inte saken mycket bättre.
 
Imorgon är det overallsinvigning och et ska bli riktigt roligt!! På många universitet runt om i Sverige utnyttjas arbetsoveraller i olika former, färger och stilar för att visa olika identiteter. På Linköpingsuniveristet är det en invigning med dem för ettorna varje år och det sker programvis. Min ekonomoverall är vit och efter imorgon kommer det att vara allt annat än vit. Lekar, lite dricka och en massa aktiviteter väntar imorgon, sedan är jag betraktad som en "äkta" ekonomstudent :)
 
Till detta har jag laddat upp under kvällen med att baka bullar. Kardemumma, vanlij och mandelmassa blev fyllningen och ska snart provsmaka. Sedan blir det sängen och hoppas på att få några timmars härlig sömn!