Idag har det varit en bra dag. Gjort mycket på listan och även skittråkiga saker som jag helst har velat glömma. Men nu är de gjorda och det är skönt! Det är egentligen bara en sak kvar som jag bävar för - att plocka undan alla skolböcker som ligger i en hög på golvet. De innehåller ju så mycket minnen som blir ångestframkallande på olika sätt, både positiva och negativa...

Men det kommer jag inte att göra imorgon, för då ska jag praktisera på min mosters dagis för att få ihop lite fler barntimmar så att jag kommer iväg till USA någongång. Ska bli skönt att ha något att göra på dagarna under några veckor framöver. Även om det är ganska najs att bara vara hemma, är det psykiskt påfrestande. Det enda jag vill just nu är att åka till USA och att då gå hemma och fundera på det hela dagarna gör mig galen. Nu kan jag tänka på annat och dessutom göra något som jag tycker är kul.

Tyvärr medför dagis att jag måste gå upp tidigt i morgon, vilket jag inte riktigt är van vid. Måste sluta skriva, annars får jag hålla ögonen öppna med tändstickor imorgon och det är ju inte det bästa scenariot kanske. haha ;)

Nej, nu får det vara nog. God Natt!