Är ni fortfarande med?

Har en down period med bloggen. Njuter av tiden som är kvar i Stockholm! Ca sex veckor och de kommer att gå fort. Känns som att jag nyss började/flyttade hit och har svårt att förstå att det snart är dags att ta mitt pick och pack tillbaka till Falun, i alla fall under sommaren.

Ska försöka att sammanfatta den  tiden som jag varit frånvarande.

Förra helgen var väldigt inspirerande och rolig. Befann mig i Göteborg på Lilla Ungdomstinget som Svenska Friidrottsförbundets ungdomsråd anordnade. Vi arbetade med projekt inom marknadsföring, provade på handikappidrott och träffade nya trevliga personer. Som vanligt blev det lite sömn och en hel del lek. Alltid lika jobbigt att åka hem efter en lyckad helg för det känns som att man har blivit en liten "familj".

Var inte bara på träffen förra helgen. När jag anlände till Göteborg på fredagskvällen träffade jag Viktor och tog igen svunnen tid. Fick se hans lägenhet, ett korridorsrum med egen toa och gemensamt kök. Den var fin för att vara i korridor och det fick mig att tänka om lite. Ett år skulle jag nog kunna bo men inte längre än så. Efter visningen gick vi till ett café och snackade massa skit. Trevligt!

Veckan har gått väldigt fort och jag har kommit igång med träningen. Fyra gånger hittils denna vecka och jag älskar att känna träningsvärken komma igen. Nu ska detta hålla i sig! Blir kul när jag kan kommer till Falun och kan simma lite. Här är det så dyrt och det finns inte många tider för motionssimning. Just nu använder jag mig av naturen och precis nedanför huset finns en stig, parkbänk och en sten, perfekta som träningsredskap.

Igår var barnen och jag iväg på en utflykt. Vädret var fantastiskt så vi tog Lidingötåget till Gåshaga brygga. I lekparken lekte barnen bondgård. Jag var först fotograf och sedan en vilande mamma som skulle sitta på parkbänken och sola sig. Haha, de är härliga i sina kommentarer! Självklart följde jag order - vore dumt annars.

Idag höll jag och en till en upptaktsträff för utbildningen Friidrott 10-12 år. Blev en tur till Gälve tur och retur. Träffen gick bra och sedan avslutade jag med lite shopping på cubus. De hade 30% rabatt på alla varor och det resulterade i jeans, en kjol och en bikini. Jeansen behöve jag då mina favoriter spruckit tidigare i veckan, emn kjolen och bikini var lyxshopping. Fast tack vare rean kan man säga att jag fick bikinin på köpet, inte illa!

Jaha, ett snabbt inlägg och ganska sammanfattande var meningen. Gick det bra? Nja inte riktigt, men tröstar er med att det kunde ha varit värre. När jag väl sätter mig ner och skriver går det oftast av sig själv och sen är en hel novell skapad. Bra? Dåligt? Det är upp till dig själv att avgöra!