När disken var fixad och lägenheten städad efter julfirandett var det bara packningen kvar och tidigt på juldagens morgon satt vi i taxin för att åka till hamnen. Båten gick runt kl 8 och tog oss till Langkawi. 
 
Lite trötta, men taggade på Langkawi.
 
Båthamnen i George Town och vår speedboat till höger.
 
Resan tog cirka tre timmar och jag sov mest hela tiden. Tur var väl det för de visade filmen Titanic och jag kan väl tycka att det inte riktigt lämpar sig, men så tänker man inte alltid i Malaysia ;). 
 
Två glada tjejer som möter havet för första gången denna resa :)
 
The seven wells waterfall.
 

Efter en natts god sömn bestämde vi oss för att boka en taxi med chaufför och se oss omkring på ön. Vi började med att åka till the seven wells, som är ett stort vattenfall i olika nivåer. Utsikten från toppen var fantastisk och vattnet uppfriskande kallt.
 
Hällarna
 
Kompiskärlek!
 
Njuter av livet.
 
Wiehoo!
 

Hällarna bildade små kanor, men djupa pooler och passade därmed perfekt till lek och att åka i. Vi åkte flera gånger och andra barn åkte med. Vår taxichaufför ansåg att vi inte alls skulle bada här, vilket vi lovade. MEN det visade sig att hans förmaningar var väldigt överdrivna och var man bara försiktig var det ingen fara. Det är när man är utanför staketet som risken för att åka ner i stupet var överhängande, men var man bara försiktig och höll sig på de rätta ställena var det aldrig någon fara!
 
Det större fallet.
 
 
Nedanför hällarna var det större vattenfallet och där gick det också att bada. Vi kände oss nöjda och skippade detta, men det var fint att bara vara där och se på naturens krafter! Efter detta fortsatte vi till en av Malaysias finaste stränder på norra delen av ön och där träffade vi även på min utbyteskompis Daniel och hans mamma. Vi sa adjö till taxichaffisen och hängde på dem istället, men de bilderna kommer i nästa inlägg. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej