Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Det hände mig igår. Istället för att åka till Västerås och tävla blev det en sväng tilll Falu lasarett. Under lunchen fick jag plötsligt jätteont i magen, mådde illa och spydde kraftigt. Jag har haft så här ett par gånger tidigare så Mamma och jag åkte till akuten, där de inte riktigt visste vad det berodde på och jag fick stanna över natten. Eftersom att jag hade väldiga smärtor fick jag morfin och på kvällen var jag riktigt vinglig. När jag skulle gå på toa kändes det som att jag åkte berg-och dalbana, haha :P Under förmiddagen kom läkaren och sa att de trodde att jag hade haft en vätskefylld blåsa som spruckit och orsakat alltihopa. Känns skönt att det inte var något farligt, utan att jag fick åka hem nu på eftermiddagen.

Jag är lite ledsen över att jag inte kunde tävla. Därför att under träningen i förrgår kändes det jättebra och kroppen kändes pigg igen efter en liten längre dipp. Man ska inte spekulera om hur det hade kunnat gå, men jag tror att det hade kunnat bli säsongens hittils bästa tävling :) Nu siktar jag istället framåt, mot den viktigaste och roligaste tävlingen för säsongen. Den är i Karlstad och det är inte mindre än JSM - men det hade ni friidrottare som läser detta förmodligen redan listat ut ;)

Det är två veckor kvar med lite styrketräning och mycket teknikträning. Jag längtar till tävlingen och hoppas att få vara frisk, hel och att ni som läser håller tummarna åt mig. Ha det bra, vi hörs!

Puss och Kram