Då har det sista sportlovet inletts och även de sista OS dagarna. 00.00 i natt spelar curling damerna final mot Canada och jag ska försöka hålla mig vaken, men vi får se hur det blir med den saken.

Vad har hänt annars då?
Jag har haft två prov i veckan, först i matte D på olika trigonometriska satser och igår var det sammhällsekonomins tur. Det provet gick inte så bra, jag missade att skriva det viktigaste av allt på sista frågan och det var något jag har stenhård koll på. Besviken! Får tänka på att jag skrev sista frågan (som man kunde ha skrivit hur mkt som helst på) på tio minuter och var minst sagt stressad. 
I går var jag även på dalarnasfriidrottsförbunds årsmöte. Kanske inte det roligaste jag har gjort, men det ger jättebra erfarenheter inför framtiden och dessutom blev jag vald att, som supliang, åka på svenska friidrottsförbundets årsmöte här i Falun och det ska bli kul. Om inte annat kommer jag säkert att träffa folk som jag inte har sett på ett tag och dessutom ta del av många intressanta diskussioner.

Veckan som kommer är det sportlov och redan i morgon ska jag slå klackarna i taket. En tjej i klassen fyller 18 idag och imorgon ska vi fira henne och gå ut på Etage. Det är även löningshelg så chansen är stor att det är mycket folk ute. Kul! På söndag åker jag till stugan och blir borta hela veckan, kanske med ett undantag för klassfest på onsdagen. Då är det nämligen 100 dagar kvar till studenten!!! Snacka om att det driven mig att fortsätta jobba och orka hänga kvar sista biten. Jag ser verkligen att ljuset i tunneln blir större för var vecka som går!

Ska se hur det går för damerna i slalomen och om vi inte hörs på ett tag så vet ni vart jag har tagit vägen.

Solong!