Klara...färdiga...GÅ!
 

Och gick gjorde vi. Uppför, länge och mjölksyran i benen sprutade på vissa ställen. Efter en dag i Georgetown och ett väder som fortsatte att vara dåligt, bestämde vi oss för att promenera uppför Pengang Hill. Det tar ca  90 min med några pauser och det är väldigt brant på sina ställen. 
 
Typ halvvägs...
 
Glada och fyllda av adrenalin fortsatte vi att gå och gå och gå.
UPPE!
 
Hungriga efter ca 80 min promenad
 
Uppe på toppen var det kallt. Temperaturen är ca 20 grader, jämfört med ca 30 nere i George Town och det regnade samt blåste. Vi hade lite kläder att byta om till och med lite mat i magen så kändes allt bättre. 
Stolta och glada tjejer på toppen.
 
<3
 
Det är väldigt vanligt att många åker upp till toppen för att låsa fast sin kärlek. Många par var däruppe, både yngre och äldre. Vi tänkte inte på det, men annars hade vi säkert låst fast vår vänskap. Emilia och jag har snart känt varandra i 10 år...(8 i år) och många fler ska det bli!
 
Utsikten från Penang Hill.
 
 
Efter ett tag började det att bli kallt igen och på grund av alla moln och det dåliga vädret var utsikten inte den bästa. Vi kände därför inte för att gå runt så länge däruppe och tog istället linbanan ner igen. Där nere var det en helt annan temperatur och vi beslöt för att åka till ett stort tempel i närheten som är känt för sin 40 meter höga Buddha staty.

Kommentera

Publiceras ej