Otroligt att det finns några som fortfarande tittar in här, tack!
 
Jag har varit vääldigt frånvarande ett tag. På senaste tiden har det kliat i fingrarna fast jag aldrig riktigt kommit till skott, men nu känner jag att det vore på sin plats med en liten uppdatering.
 
Jag har hunnit med en julledighet där jag tog det lugnt, umgicks med familj, släkt och vänner samt firade nyår i Björka. När 2013 började var det en sak som var över för min del denna gång, ja förutom år 2012 då, och det var mitt uppdrag som verksamhetssamordnare för UC FriMitt. Ett uppdrag jag har haft mycket glädje av och som jag saknar en del, men det var dags för mig att tacka och gå vidare.
 
En ny termin på civilekonomprogrammet har börjat och jag trivs utmärkt om inte mer än tidigare. Underbara människor och en utbildning som är intressant och utmanande. Perfekt för mig helt enkelt! Roligt är det inte alltid att plugga, men känslan när man verkligen har gjort ngt vettigt en dag och pluggat mkt den är obeskrivlig. Nöjd kan man då vara med sig själv!
 
Jag har även kommit igång bra med träningen, peppar peppar ta i trä, och ser fram emot utmaningen i skidspåren. Den 28 februari ska jag åka tjejvasan och just nu pågår förberedelserna inför detta. Har fått ihop några skidmil som varvats med besök i gymmet och instruktörsledda konditionspass. Idag var en tjej i min klass och jag i friidrottshallen och tränade. Riktigt kul! Imorgon kommer jag garanterat att ha träningsvärk i ruma, lår och överkroppen efter stillastående längd, skivstång och medicinboll. Kändes lite som på den gamla goda tiden, förutom längden på hoppen och vikten på skivstång/medicinboll...
 
Det är mycket mer som har hänt som jag inte har plats för här, då skulle ni tappra läsare somna innan ni ens läst färdigt och mina fingrar ha stelnat av spänningen som uppstår vid dataskrivande. Jag mår i alla fall väldigt bra och är glad över livet. Tanken är att det ej ska dröja lika länge tills nästa inlägg, för det är så kul att gå tillbaka i tiden och titta på inläggen. Till viss del inspirerande och till största delen spelas massor av minnen upp. Härligt!
 
Ta hand om er!!